Tanden poetsen is iets wat iedereen minimaal 2 keer per dag doet toch? Dus het liefst moet dit zo makkelijk en zo snel mogelijk. Met deze tandenborstel heb ik het idee dat ik namelijk veel sneller ben, al is dat niet zo.
Namens Roamler mocht ik dit product gratis testen. En hij kwam precies op het goede moment. Mijn vorige tandenborstel vond ik al luxe omdat hij bij de 2 minuten een signaal gaf, maar die geeft helaas het leven langzaam op. Mag ook wel, na 5 jaar trouwe dienst.
Deze nieuwe tandenborstel geeft de 2 minuten ook aan, maar dat is niet alles. Om de 30 seconde krijg je namelijk ook een signaal waarmee ze aangeven dat je van kant kan wisselen. Nog preciezer poetsen, alle kanten even veel tijd. Heerlijk!
Het handvat waarmee de tandenborstel vast te houden is, is van rubber. Hij glijd dus niet (ook niet als hij nat is) uit je handen. Ook trilt vooral het borsteltje en niet de hele houder waardoor je nog preciezer kan sturen en poetsen. En als klap op de vuurpijl: Hij is een stuk stiller!
Mijn vriend mag voortaan met de oude tandenborstel poetsen tot die het echt opgeeft. Ik heb een nieuw schoonmaakmaatje!
Pluspunten
- Goede grip
- Fijne signalen
- Gerichter poetsen